Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: From Curries to Kebabs autor: Jaffrey Madhur
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

From Curries to Kebabs

Recipes from the Indian Spice Trail (Latest Edition)
Wersja papierowa
ISBN: 978-16-356-1797-9
Format: 17.8x25.4cm
Liczba stron: 356
Wydanie: 2018 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
257,90 zł

<p>As Indians immigrated to different countries, they brought with them ingredients and cooking techniques that resulted in countless delicious hybrids of classic dishes.<br />
In this groundbreaking cookbook, bestselling author Madhur Jaffrey illustrates the evolution of curry and its close relative, the kebab, throughout Asia and eastern Africa. Featuring more than 100 enticing recipes, this volume includes not only the finest dishes from India, but a variety of curries from around the world&mdash;from Sumatran Lamb Curry from Indonesia to Lobster in Yellow Curry Sauce from Thailand.<br />
Twenty easy recipes for delicious spiced kebabs are also included, as well as soups, noodles, breads, chutneys, beans and vegetables to complement every dish.&nbsp;<br />
A must-have addition to every curry lover&rsquo;s library, this beautifully illustrated guide will give you a fascinating insight into the art of Indian cooking.<br />
&nbsp;</p>

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier