Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik
Kwalifikacja T.15..2
Wersja papierowa
Wydawnictwo:
WSiPISBN: 978-83-02-15038-8
Format: 17.0x24.0cm
Liczba stron: 216
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2015 r.
Język: polski
Dostępność: dostępny (Uwaga: Niski stan magazynowy)
47,10 zł
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.